Tapahtumakalenteri

Tervetuloa osallistumaan kansainväliseen #eHealth2021 konferenssiin - eHealth in a Lifecycle Oulussa 7.-8.10.2021. Early bird ilmoittautumista jatkettu 7.9.2021 saakka!

Suomen Telelääketieteen ja eHealth seura yhdessä Oulun yliopistollisen sairaalan kanssa kutsuu terveydenhuoltoalan ammattilaisia, palveluntuottajia ja tutkijoita päivittämään tietojaan kansallisista, Pohjoismaisista ja kansainvälisistä eHealth-trendeistä ja -ratkaisuista! Konferenssi tarjoaa uniikin tilaisuuden verkostoitua alan ammattilaisten ja yritysten kanssa sekä mahdollisuuden vierailla paikallisissa digitaalisen terveyden yrityksissä. Huippuluennoitsijoiden lisäksi pääset kuulemaan alan viimeisimpiä tutkimustuloksia. Konferenssissa on sekä suomen- että englanninkielinen ohjelmavaihtoehto. Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti alueellisia ohjeita ja suosituksia noudattaen. Terveysturvallisuusohjeet on laadittu STM:n ja THL:n sekä Oulun yliopiston ohjeiden mukaisesti ja niiden laatimisessa on ollut mukana OYS:n infektioidentorjuntayksikkö.

Konferenssin teemoja ovat mm. kansalaisen osallistaminen, innovaatiotoiminta, testialustat ja terveysdata, eHealth skills sekä Nordic Health. Käy tutustumassa konferenssin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.ehealth2021.fi

Jaattehan myös tietoa tapahtumasta eteenpäin verkostoissanne!

Lisätietoja:
Elisa Mejías, kansainvälisten asioiden suunnittelija, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Pauliina Hyrkäs, innovaatiokoordinaattori, eHealth2021 konferenssikoordinaattori, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tulosta Sähköposti