Kansalliset seminaarit

eHealth2020 - Kansainvälinen seminaari 2020


#eHealth2020 – International Conference & The 25th Finnish National Conference on Telemedicine and eHealth, ”From Dream to Reality” 20.-22.4.2020, risteily kahden pääkaupungin Helsingin ja Tukholman välillä.

Vuoden 2020 kansainvälisessä konferenssissa käsitellään teemoja ja tuodaan uusinta tietoa kansainvälisestä, pohjoismaisesta sekä kansallisesta digitaalisesta terveydenhuollon kehityksestä ja ratkaisuista. Ohjelma on suunnattu niin terveydenhuollon arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille. Konferenssin vierailukohteet Tukholmassa tarjoavat näköalapaikan uusien ratkaisujen käytännön soveltamisesta terveydenhuoltoon ja ihmisten arkeen. Kohtauspaikkana konferenssi tarjoaa tuoretta tietoa niin lääkäreille, hoitohenkilökunnalle kuin hallinnosta, suunnittelusta ja koulutuksesta vastaaville. Konferenssi järjestetään englanninkielisenä.

Teemojamme:
• Nordic digital experience
• Data lakes or leaks
• Personalized care - thank you!
• Digital competence in health
• Test beds and medical devices - pros and cons
• Citizens as user of digital health
• eHealth and eWelfare in practice
• Co-creation orchestration

Säästä jopa 70€ ennakkohinnalla, ennakkohinnat voimassa 31.1.2020 saakka.

STeHS ja ISfTeH jäsenet saavat lisäksi jäsenalennuksen 30€ syöttämällä jäsenen alennuskoodin ostokorin "Onko sinulla alennuskoodi?"-kohtaan
Ilmoittaudu mukaan nyt! Early bird –hinnat voimassa 31.1.2020 saakka.

Abstraktikutsu: Tutustu konferenssiohjelmaan ja tarjoa tieteellistä abstraktia konferenssiteemoihin alkaen 1.12.2019. Kutsu päättyy 31.1.2020. Arvioinnin pohjalta valitaan suulliset ja posteriesitykset 10.2.2020.

eHealth2020 ohjelma ja esite (pdf).

Konferenssista myönnetään 10 tuntia teoreettista koulutusta lääkäreiden, hammaslääkäreiden ja eläinlääkäreiden terveydenhuollon tietotekniikan erityispätevyyteen.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

eHealth2020

 

Tulosta Sähköposti