Kansalliset seminaarit

eHealth2018 - Kansainvälinen seminaari 2018

23. ISfTeH kansainvälinen telelääketieteen ja eHealth seminaari

XXIII kansallinen telelääketieteen eHealth seminaari

”Yhteisöt yhteistyöhön muutoksen kynnyksellä”

15.-17.3.2018 - risteily kahden pääkaupungin Helsingin ja Tukholman välillä

Vuoden 2018 seminaarissa keskiössä on kansainvälisyys ja seminaari järjestetään englanninkielisenä. Seminaari esittelee ajankohtaisen katsauksen kansainvälisiin eHealth-virtauksiin ja ajankohtaisina asioina käsittelemme kansallisen terveysuudistuksen vaikutuksia.

Teemojamme:

 • Citizens as partners: Disrupting healthcare
 • Cyber era in leadership and education
 • Benchmarking nationwide eHealth communities
 • Beating Cancer with the help of cyber community
 • Tackling acute crisis in local and distant environments
 • Collaborating innovations
 • My solutions: eHealth around the world

Ohjelma on suunnattu niin terveydenhuollon arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille. Kohtauspaikkana seminaari tarjoaa tuoretta tietoa niin lääkäreille, hoitohenkilökunnalle kuin hallinnosta, suunnittelusta ja koulutuksesta vastaaville. Tule mukaan päivittämään tietosi.

Konferenssista myönnetään 10 tuntia teoreettista koulutusta lääkäreiden ja hammaslääkäreiden terveydenhuollon tietotekniikan erityispätevyyteen.

Seminaarin yhteydessä Games for Health Finland järjestää eHealth2018 Game Jam –pelinkehitystapahtuman, joka tuo yhteen terveydenhuollon ammattilaiset sekä pelinkehittäjät luomaan uusia ideoita ja tapoja soveltaa eHealth -teknologiaa terveyden edistämiseen hyödyntäen pelillisyyttä.

Säästä jopa 70€ ennakkohinnalla, ennakkohinnat voimassa 17.12.2017 saakka

STeHS ja ISfTeH jäsenet saavat lisäksi jäsenalennuksen 30€ syöttämällä jäsenen alennuskoodin ostokorin "Onko sinulla alennuskoodi?"-kohtaan
Ilmoittaudu mukaan nyt

Seminaarin tiedot
Seminaarin esite ja ohjelma

Seminaari järjestetään yhteistyössä Suomen telelääketieteen ja eHealth seura ry:n ja International Society for Telemedicine and eHealth kanssa.

Seminaarin yhteydessä on kaksi näyttelyä:

 1.  Perinteisessä näyttelyssä alan merkittävimmät yritykset esittelevät uusimpia ratkaisujaan. Kysy näyttelymahdollisuuksista: Raino Saarela, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358 40 500 1337
 2.  Tieteellisessä posterinäyttelyssä annetaan pähkinänkuoressa viimeisintä tutkittua tietoa mm. sähköisiin terveyspalveluihin liittyvästä koulutuksesta ja uusimmista kehityshankkeista.

Call for Abstracts, jättöaikaa jatkettu 20.12.2017 saakka
Seminaarissa on loistava tilaisuus esitellä seminaarin teemoihin liittyviä tuoreimpia eHealth / telelääketieteen tutkimuksia ja kehityshankkeita postereina. Tämän seminaarin teemana ovat mm. sähköisiin terveyspalveluihin liittyvä koulutus ja osaaminen sekä erilaiset kehittämishankkeet

Posteriabstraktien jatkettu jättöaika on 20.12.2017. Tieteellinen komitea arvioi kaikki abstraktit ja päätös ilmoitetaan 31.12.2017. Komitea pidättää oikeuden hyväksyä osan abstrakteista suulliseksi esitykseksi. Hyväksytyt abstraktit julkaistaan seminaarikirjassa.Parhaat hyväksytyt abstraktit kutsutaan julkaistavaksi laajennettuina artikkeleina Finnish Journal of eHealth and eWelfare lehden #eHealth2018-erikoisnumerossa. Ainakin yhden hyväksytin abstraktin kirjoittajan on rekisteröidyttävä konferenssiin osallistujaksi (HUOM! Early bird hinta on voimassa kaikille hyväksytyille).

Käytä hyväksesi tilaisuutta esitellä uusimpia tutkimus- ja kehittämistuloksiasi!

Tieteellinen komitea:

 • professori Jarmo Reponen, LT, Health Information Systems, Oulun yliopisto
 • erityisasiantuntija Teemupekka Virtanen, dosentti, TkT, Sosiaali- ja terveysministeriö
 • yliopettaja Pirkko Kouri, TtT, Savonia-ammattikorkeakoulu, abstraktien koordinointi
 • yliopettaja Elina Kontio, TtT, Turun ammattikorkeakoulu

STeHS hallitus pyytää jäsenistöltä ehdotuksia kansallisen eHealth -tunnustuspalkinnon 2018 saajiksi

Suomen telelääketieteen ja e-Health seuran hallitus jakaa eHealth -tunnustuspalkinnon vuosittain kansallisen telelääketieteen ja eHealth seminaarin yhteydessä. Palkinnon saamisen kriteereinä on erityisen ansiokas toiminta telelääketieteen alueella, joksi katsotaan esimerkiksi telelääketieteen ja/tai eHealth alaan kuuluva väitöskirja tai muu erittäin merkittävä seuran tavoitteiden mukainen toiminta kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Vuonna 2018 kansallinen e-Health -tunnustuspalkinto jaetaan viidennentoista kerran.

Ehdotukset perusteluineen pyydetään lähettämään osoitteeseen secretary(at)telemedicine.fi tai president(at)telemedicine.fi.

Tulosta Sähköposti