Kansalliset seminaarit

eHealth2018 - Kansallinen seminaari 2018

23. ISfTeH kansainvälinen telelääketieteen ja eHealth seminaari - XXIII kansallinen telelääketieteen ja eHealth seminaari ”Yhteisöt yhteistyöhön muutoksen kynnyksellä”
15.-17.3.2018 - risteily kahden pääkaupungin Helsingin ja Tukholman välillä

Vuoden 2018 seminaarissa keskiössä on kansainvälisyys ja seminaari järjestetään englanninkielisenä. Seminaari esittelee ajankohtaisen katsauksen kansainvälisiin eHealth-virtauksiin ja ajankohtaisina asioina käsittelemme kansallisen terveysuudistuksen vaikutuksia.

Teemojamme:

• Citizens as partners: Disrupting healthcare
• Cyber era in leadership and education
• Benchmarking nationwide eHealth communities
• Beating Cancer with the help of cyber community
• Tackling acute crisis in local and distant environments
• Collaborating innovations
• My solutions: eHealth around the world

Ohjelma on suunnattu niin terveydenhuollon arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille. Kohtauspaikkana seminaari tarjoaa tuoretta tietoa niin lääkäreille, hoitohenkilökunnalle kuin hallinnosta, suunnittelusta ja koulutuksesta vastaaville. Tule mukaan päivittämään tietosi.

Seminaarin yhteydessä Games for Health Finland järjestää eHealth2018 Game Jam –pelinkehitystapahtuman, joka tuo yhteen terveydenhuollon ammattilaiset sekä pelinkehittäjät luomaan uusia ideoita ja tapoja soveltaa eHealth -teknologiaa terveyden edistämiseen hyödyntäen pelillisyyttä.

Seminaarin ohjelma julkaistaan syksyllä 2017.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Early bird –hinnat voimassa 17.12.2017 saakka.

Seminaarin tiedot
Seminaarin esite

Seminaari järjestetään yhteistyössä Suomen telelääketieteen ja eHealth seura ry:n ja International Society for Telemedicine and eHealth kanssa.

Seminaarin yhteydessä on kaksi näyttelyä:
1. Perinteisessä näyttelyssä alan merkittävimmät yritykset esittelevät uusimpia ratkaisujaan. Kysy näyttelymahdollisuuksista: Raino Saarela, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358 40 500 1337
2. Tieteellisessä posterinäyttelyssä annetaan pähkinänkuoressa viimeisintä tutkittua tietoa mm. sähköisiin terveyspalveluihin liittyvästä koulutuksesta ja uusimmista kehityshankkeista.

Call for Abstracts
Seminaarissa on loistava tilaisuus esitellä seminaarin teemoihin liittyviä tuoreimpia eHealth / telelääketieteen tutkimuksia ja kehityshankkeita postereina. Tämän seminaarin teemana ovat mm. sähköisiin terveyspalveluihin liittyvä koulutus ja osaaminen sekä erilaiset kehittämishankkeet

Posteriabstraktit tulee jättää 8.12.2017 mennessä. Tieteellinen komitea arvioi kaikki abstraktit ja päätös ilmoitetaan 17.12.2017. Komitea pidättää oikeuden hyväksyä osan abstrakteista suulliseksi esitykseksi.
Abstraktin kirjoitusohjeet
Abstraktin mallipohja

Käytä hyväksesi tilaisuutta esitellä uusimpia tutkimus- ja kehittämistuloksiasi!

Tieteellinen komitea:
• professori Jarmo Reponen, LT, Health Information Systems, Oulun yliopisto
• erityisasiantuntija Teemupekka Virtanen, dosentti, TkT, Sosiaali- ja terveysministeriö
• yliopettaja Pirkko Kouri, TtT, Savonia-ammattikorkeakoulu, abstraktien koordinointi
• yliopettaja Elina Kontio, TtT, Turun ammattikorkeakoulu

STeHS hallitus pyytää jäsenistöltä ehdotuksia kansallisen eHealth -tunnustuspalkinnon 2018 saajiksi

Suomen telelääketieteen ja e-Health seuran hallitus jakaa eHealth -tunnustuspalkinnon vuosittain kansallisen telelääketieteen ja eHealth seminaarin yhteydessä. Palkinnon saamisen kriteereinä on erityisen ansiokas toiminta telelääketieteen alueella, joksi katsotaan esimerkiksi telelääketieteen ja/tai eHealth alaan kuuluva väitöskirja tai muu erittäin merkittävä seuran tavoitteiden mukainen toiminta kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Vuonna 2018 kansallinen e-Health -tunnustuspalkinto jaetaan viidennentoista kerran.

Ehdotukset perusteluineen pyydetään lähettämään osoitteeseen secretary(at)telemedicine.fi tai president(at)telemedicine.fi.

Tulosta Sähköposti