Matka-apuraha kansainvälisiin telelääketieteen ja eHealth konferensseihin osallistumiseksi 2023

Suomen telelääketieteen ja eHealth seuran hallitus on päättänyt myöntääseuran jäsenille haettavaksi 1000 euron apurahan kansainvälisin alan konferensseihin osallistumisen tueksi.

Apuraha myönnetään kerran vuodessa joko syksyllä tai keväällä.

Apuraha voidaan myöntää yhdelle tai jaettuna useammalle hakijalle.

Seuraavan kerran apuraha on jaoss1.- 30.9.2023.

Apurahan kriteerit ovat: 

1. Hakija on Suomen telelääketieteen ja eHealth  seuran jäsen. Seuran hallituksen jäsenet eivät kuitenkaan ole hakukelpoisia.
2. Apurahan hakijalla on hyväksyttesitelmä tai posteri kohteena olevassa kansainvälisessä konferenssissatai tapahtumassa Suomen ulkopuolella.
3. Esitelmä tai posteriliittyy suomalaisen telelääketieteen ja eHealth alan tutkimukseen, kehittämiseen tai opetukseen
4. Apurahaa voi hakea matka- tai majoituskustannuksiin tai osallistumismaksun kuluihin. Päivärahoja tai palkkoja ei voi apurahalla kattaa.

Hakemus on vapaamuotoinen, mutta siinä on hyvä perustella, miksi kohdetapahtuma on tärkeä ja mikä on hakijan oman abstraktin merkitys, koska seuran hallitus asettaa hakemukset paremmuusjärjestykseen. Hallitus pidättää myös oikeuden olla myöntämättä apurahaa.

Apuraha-anomus toimitetaan sähköisestiseuran puheenjohtaja Outi Ahoselleosoitteeseen:president@telemedicine.fi

Apuraha maksetaan jälkeenpäin kuittien perusteella toteutuneitten kustannustenmukaan. Samalla hakija vakuuttaa, että samaa kustannusta eiole korvattu muista rahoituslähteistäMatkalasku ja julkaistava matkaraportti on esitettävä seuralle kahden kuukauden kuluessamatkasta.Materiaalit toimitetaan sähköisestiseuran puheenjohtaja Outi Ahoselleosoitteeseen:president@telemedicine.fi.

Suomen telelääketieteen ja e-Health seuran hallituksen puolesta

Outi Ahonen​, puheenjohtaja, president@telemedicine.fi​, 0400 772053

Pirkko Kouri, sihteeri, secretary@telemedicine.fi, ​0443478422

Tulosta Sähköposti