Matka-apuraha kansainvälisiin telelääketieteen ja eHealth konferensseihin osallistumiseksi

Suomen telelääketieteen ja eHealth seuran hallitus on päättänyt myöntää seuran jäsenille haettavaksi 1000 euron apurahan kansainvälisiin alan konferensseihin osallistumisen tueksi.

Apuraha myönnetään kerran vuodessa joko syksyllä tai keväällä.

Apuraha voidaan myöntää yhdelle tai jaettuna useammalle hakijalle.

Seuraavan kerran apuraha on jaossa 1.8.-30.9.2022.

Apurahan kriteerit ovat: 

  1. Hakija on Suomen telelääketieteen ja eHealth – seuran jäsen. Seuran hallituksen jäsenet eivät kuitenkaan ole hakukelpoisia.
  2. Apurahan hakijalla on hyväksytty esitelmä tai posteri kohteena olevassa kansainvälisessä konferenssissa tai tapahtumassa Suomen ulkopuolella. 
  3. Esitelmä tai posteri liittyy suomalaisen telelääketieteen ja eHealth alan tutkimukseen, kehittämiseen tai opetukseen. 
  4. Apurahaa voi hakea matka- tai majoituskustannuksiin tai osallistumismaksun kuluihin. Päivärahoja tai palkkoja ei voi apurahalla kattaa.

Hakemus on vapaamuotoinen, mutta siinä on hyvä perustella, miksi kohdetapahtuma on tärkeä ja mikä on hakijan oman abstraktin merkitys, koska seuran hallitus asettaa hakemukset paremmuusjärjestykseen. Hallitus pidättää myös oikeuden olla myöntämättä apurahaa. 

Apuraha-anomus toimitetaan sähköisesti seuran puheenjohtaja Outi Ahoselle osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Apuraha maksetaan jälkeenpäin kuittien perusteella toteutuneitten kustannusten mukaan. Samalla hakija vakuuttaa, että samaa kustannusta ei ole korvattu muista rahoituslähteistä Matkalasku ja julkaistava matkaraportti on esitettävä seuralle kahden kuukauden kuluessa matkasta. Materiaalit toimitetaan sähköisesti seuran puheenjohtaja Outi Ahoselle osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Suomen telelääketieteen ja e-Health seuran hallituksen puolesta

Outi Ahonen Pirkko Kouri 
Puheenjohtaja   Sihteeri
Suomen Telelääketieteen ja eHealth seura ry.  Suomen Telelääketieteen ja eHealth seura ry.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0400 772 053  044 3478422 

Tulosta Sähköposti