Tervetuloa API-talous 101 -tapahtumaan 27.11.2018

Tervetuloa API-talous 101 -tapahtumaan!

API (Application Programming Interface, ohjelmointirajapinta) on tekoälyn hyödyntämiseen, alustatalouteen ja internettiin liittyvä teknologia ja digitaalinen tuote, joka muuttaa yritysten liiketoimintamalleja merkittävästi. API-talous vaatii uudenlaista liiketoiminnan ajattelua. API-talous 101 -tapahtuma keskittyy API-talouden liiketoiminnalliseen osuuteen eikä niinkään tekniikkaan.

Tapahtuma on suunnattu yrityksen johdolle, liiketoiminnan suunnittelusta ja johtamisesta vastaaville sekä ratkaisuarkkitehdeille. Ohjelmassa mukana ajankohtaisia puheenvuoroja ja case-esimerkkejä. Mukana puhujat alan huipulta! 

Tapahtumapaikkana 27.11.2018 on Scandic Park, Helsinki. Lue lisää ohjelmasta alta ja ilmoittaudu mukaan API-talous 101 -tapahtumaan!
Lue lisää tapahtumasta!
 

Lavalla marraskuussa!

Allan Knabe

API Design Owner
KONE Corporation

 
Marjukka Niinioja

Founding Partner & yksi API-talous 101 -kirjan kirjoittajista
Osaango Oy
Jasse Tiainen

IT Architect
SOK
 
Lue lisää ohjelmasta!
 

Osallistumishinnat

1 osallistuminen: 390,00 € + alv 24%
2 osallistumista: yhteensä 590,00 € + alv 24%

Tule mukaan koko tiimin voimin ja kysy ryhmätarjousta (5 hlö tai enemmän): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tiesithän, että voit hankkia liput ryhmälle jo etukäteen ja ilmoittaa osallistujat lähempänä tapahtumaa.

Nappaa lippusi täältä!
API-talous 101 -tapahtuma järjestettiin helmikuussa 2018 ensimmäistä kertaa.
 Paikalla oli tuolloin 140 aiheesta kiinnostunutta! "Erinomainen seminaaripäivä, sisällöltään tiivis ja hyvä näin. Puhujat valittu hyvin ja pysyttiin asiassa."
API-talous 101 -kirja julkaistiin syksyllä 2018. 
 

Tulosta Sähköposti