14.2.2014 PrimCareIT-hankkeen loppukonferenssi ”Connecting health care professionals via ICT” Tallinnassa

Konferenssi esittelee kansainvälisen PrimCareIT-hankkeen tuloksia. Hankkeessa on tutkittu, miten telelääketieteen (telekonsultointi, telementorointi) avulla voidaan ehkäistä harvaan asuttujen alueiden perusterveydenhuollon esiintyviä työntekijöiden ammatillista eristäytymistä ja aivovuotoa. 

Hankkeen johdossa toimii Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja hanketta hallinnoi Etelä-Pohjanmaan terveysteknologian kehittämiskeskus (EPTEK). Partnereita on seitsemästä Itämeren alueen maasta. Lisätietoa hankkeesta: www.primcareit.net.  

Konferenssin ohjelmassa on poliittinen paneelikeskustelu eHealthin mahdollisuuksista perusterveydenhuollon tukemisessa sekä hankkeen tulosten ja pilottien esittelyä. Teemojamme:

  • Tele-mentoring and Tele-consultation – support for primary health care in remote areas
  • Possibilities and impact of Telemedicine
  • Large scale implementation of Tele-consultation and Tele-mentoring 

Konferenssin ohjelma ja lisätietoja osoitteessa: www.primcareit2014.net. Ilmoittautuminen konferenssin nettisivuilla 5.2.2014 mennessä. 

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Sami Perälä, EPTEK, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358 44 332 2270
Projektikoordinaattori Minna Kamula, EPTEK, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358 44 4155 452

 

Tulosta Sähköposti