Tapahtumakalenteri

MediCongress 2018 : Tuorein Keynote-puhuja: Lääketieteellinen johtaja Lontoosta

Early Bird -hintasi on voimassa 29.6. asti
 

 
 

26.-27.9.2018 | Radisson Blu Hotel Oulu

MITÄ JOHTAJUUS MERKITSEE ERIKOISSAIRAANHOIDOSSA?


MEDICONGRESS 2018 -tapahtuman tuorein ulkomaalainen puhujavahvistus, Geoff Bellingan (UK), saapuu Ouluun kertomaan siitä, millaista johtajuutta erikoissairaanhoidossa tarvitaan. Hän toimii University College London Hospitalsin (UCLH) lääketieteellisenä johtajana. Bellingan toimii myös vastuuhenkilönä Lontoossa 3,5 miljoonaa henkilöä koskevassa syöpäohjelmassa, jonka avulla yritetään parantaa syövästä selviytymistä.

KLIININEN & OPERATIIVINEN JOHTAMISMALLI – MISTÄ ON KYSE?

"Lääketieteellisillä johtajilla on sairaalassamme erittäin operatiivinen rooli. He eivät ole vastuussa vain hallinnosta, turvallisuudesta, rekrytoinnista ja koulutuksista, vaan myös asioiden viemisestä käytäntöön, taloudesta sekä siitä, miten palvelu kokonaisuudessaan toimii", Bellingan kertoo.

"Monissa muissa Iso-Britannian sairaaloissa on johtajia, jotka ovat välimaastossa - heillä on ammattitaitoa johtamiseen, mutta lääketieteellinen osaaminen saattaa uupua. Tästä aiheutuu, että johtajilla on haasteita tehdä oikeita tasapainoisia päätöksiä, kun kyseessä on esimerkiksi kliininen riski".


MITÄ VOIMME OPPIA LONTOON YLIOPISTOSAIRAALAN MONIPUOLISESTA JOHTAMISMALLISTA?

  • Tutustu tapahtuman ohjelmaan
  • Katso kaikki puhujat
  • Ilmoittaudu mukaan early bird -hinnalla 29.6. mennessä 
  • Kysy ryhmätarjousta yli 3 hengen seurueelle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
 
 
 

M

 

   
 
 

LAVALLA MYÖS:

 
 
 

Johtajuusvaje maksaa enemmän kuin sote

KEYNOTE Mikko Kuitunen, perustaja, Vincit

Johtamistaidoistaan tunnettu Mikko Kuitunen on palkittu mm. Vuoden nuoreksi yrittäjäksi. Hänen johtamiskulttuurin normeja rikkova ohjelmistoyrityksensä Vincit on myös valittu kolmesti Suomen parhaaksi työpaikaksi sekä Vuoden yritykseksi. Tietä menestykseen hän valottaa näin: ”Vincit on pohjannut alusta asti oman menestyksensä siihen, että työntekijät ja asiakkaat ovat aina huomenna tyytyväisempiä kuin tänään.”

Lue lisää

 

 

Työhyvinvoinnin johtaminen & strateginen merkitys

Kristiina Halonen, johtaja – työkyky ja työurat, Työterveyslaitos

Kuka muistaisi esimiehen? Kristiina Halonen syventyy puheenvuorossaan työhyvinvoinnin johtamiseen ja strategiseen merkitykseen. Työn priorisointi hektisessä arjessa – Mitä tulee ottaa huomioon?

Lue lisää

 

 
 
   
 
 

Pääyhteistyökumppaneina:

 
 
 

 

   
 
 

Yhteistyökumppaneina:

 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
  

Lisätietoja
www.professio.fi
020 780 6220
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
 
 
 Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä. 
 
 Rekisteriseloste 
 
 Powered by Postiviidakko 
 

Tulosta Sähköposti