Kansalliset seminaarit

Kansallinen seminaari 2017

XXII Kansallinen telelääketieteen ja eHealth –seminaari 20.-21.4.2017 Turussa ”Win-Win-Win, voittaako kansalainen, ammattilainen ja yhteiskunta?”

Seminaarissamme toimme keskusteluun kansalaisen, ammattilaisen ja yhteiskunnan näkökulmia eTerveydessä. Suomessa on käynnissä valmistautuminen yhteen suurimpaan hallinnon sekä toimintatapojen uudistukseen sote- ja maakuntauudistuksen myötä. Muutos koskettaa satojen tuhansien ihmisten työtä ja kaikkien kansalaisten palveluja. Tässä uudistuksessa yksi muutoksen väline on digitalisaatio ja robotisaatio. Kuulimme seminaarissa monia näkökulmia, miten tämä muutos näkyy koulutuksessa, työpaikoilla ja kansalaisen arjessa. Uusin kehitys oli mukana kansalaisten sähköisessä osallistumisessa ja alan tuotteiden sekä laitteiden kehityksessä.

Seminaarin yhteydessä järjestettiin 48 tunnin mittainen eHealth Game Jam (Hackathon), jossa yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijat kehittävät terveyden pelillisiä sovelluksia. Tämä kokeilukulttuurin toiminta tapa on tullut jäädäkseen Suomalaiseen innovaatiotoimintaan.

Kiitämme kaikkia luennoitsijoitamme korkeatasoisista esityksistä sekä kaikkia näytteilleasettajiamme ja demonstraatioiden järjestäjiä.
Erityinen kiitos seminaaristamme kuuluu yhteistyökumppanillemme Turun ammattikorkeakoululle, joka on vastannut viestinnästä, käytännön järjestelyistä ja paikallisten tutustumiskäyntien organisoinnista.

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille aktiivisesta osallistumisesta!

Seminaarin luentomateriaalit löydät STeHS:n jäsenalueelta

Tulosta Sähköposti