Kansalliset seminaarit

Kansallinen seminaari 2009

XIV Kansallinen telelääketieteen ja eHealth-seminaari “Terveyttä verkosta ja verkostosta” 2.-3.4.2009 Oulussa

Seminaari esittelee ajankohtaisen katsauksen kansainvälisiin eHealth virtauksiin ja kansallisen potilastietohankkeen etenemiseen. Uusin kehitys on mukana kansalaisten sähköisessä terveysasioinnissa ja alan tuotteiden ja laitteiden kehityksessä. Ohjelma on suunnattu niin hoitotyön arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palvelujen kehittäjille. Kohtauspaikkana seminaari tarjoaa tuoretta tietoa niin lääkäreille kuin hallinnosta ja suunnittelusta vastaaville.

Seminaarin ohjelma, osallistumismaksut ja ilmoittautumisohjeet ja muu informaatio PPSHP/eHealth seminaari 2009. Ohjelma PDF-muodossa tästä.

Call for Abstracts tieteellisiä postereita varten on avattu. Posteriabstraktit tulee jättää 9.2.2009 mennessä. Ohjeet PDF-muodossa .

Teemojamme:
Terveyttä yli rajojen
Joko kansalliseen käytäntöön?
Verkostoitunut terveydenhuolto
Bittisolmut auki – välttämättömät standardit
Kenelle palveluja kehitämme?
Näin nyt - mitä huomenna?

Osana seminaarin ensimmäistä päivää on kansainvälinen symposium 'New design for health information management - from plans to practices', johon tulossa puhujat sekä Euroopasta että Aasiasta.

Tieteellinen posterinäyttely antaa pähkinänkuoressa viimeisintä tutkittua tietoa. Näyttelyssä mukana alan merkittävimmät yritykset. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja Suomen telelääketieteen ja e-Health seura. Paikkana on Oulun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan päärakennus, Aapistie 5A.

Tulosta Sähköposti