Kansalliset seminaarit

eHealth2020 - Kansainvälinen seminaari 2020

#eHealth2020 – International Conference siirtyy pidettäväksi virtuaalisena 1.10.2020

Vallitsevasta koronavirustilanteesta (COVID-19) johtuen Suomen telelääketieteen ja eHealth seura ry on päättänyt muuttaa #eHealth2020 International Conference -tapahtuman fyysisestä täysin virtuaaliseksi.

Uusi ajankohta konferenssille on 1.10. 2020.

Ilmoittautuminen on nyt auki maksuttomana 200 osallistujalle.

Ilmoittaudu nyt varmistaaksesi virtuaalisen osallistumisesi: 
https://ehealthconference2020.dealroomevents.com/

Tutustu konferenssin ohjelmaan (pdf)

#eHealth2020 – International Conference & The 25th Finnish National Conference on Telemedicine and eHealth, ”From Dream to Reality” 1.10.2020, Virtual Conference.

Vuoden 2020 kansainvälisessä konferenssissa käsitellään teemoja ja tuodaan uusinta tietoa kansainvälisestä, pohjoismaisesta sekä kansallisesta digitaalisesta terveydenhuollon kehityksestä ja ratkaisuista. Ohjelma on suunnattu niin terveydenhuollon arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille.  Kohtauspaikkana konferenssi tarjoaa tuoretta tietoa niin lääkäreille, hoitohenkilökunnalle kuin hallinnosta, suunnittelusta ja koulutuksesta vastaaville. Konferenssi järjestetään englanninkielisenä.

Teemojamme:

Konferenssista myönnetään 5 tuntia teoreettista koulutusta lääkäreiden, hammaslääkäreiden ja eläinlääkäreiden terveydenhuollon tietotekniikan erityispätevyyteen. Konferenssista on haettu Oulun yliopistosta hyväksyntää 5 tunnille lääkärien hallinnon koulutukseen ja alasta riippuen 5 tunnille lääketieteen erikoisalojen teoreettiseen koulutukseen.

Konferenssin materiaalit
• Konferenssin ohjelma (pdf)
• Konferenssin abstraktikirja (pdf)
• Twitter: https://twitter.com/hashtag/ehealth2020
• Facebook: www.facebook.com/ehealthfinland

Lisätietoja: conference(at)telemedicine.fi

Tulosta