Kansalliset seminaarit

eHealth2020 - Kansainvälinen seminaari 2020

#eHealth2020 – International Conference 20.-22.4.2020 siirtyy toiseen ajankohtaan 30.9.-2.10.2020

Vallitsevasta koronavirustilanteesta (COVID-19) johtuen Suomen telelääketieteen ja eHealth seura ry on päättänyt siirtää #eHealth2020 International Conference -tapahtuman 20–22. huhtikuuta 2020 uuteen ajankohtaan.

Uusi ajankohta konferenssille on 30.9 - 2.10. 2020.

Kaikki aiemmat rekisteröinnit siirretään uusiin konferenssipäiviin.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin

Päivitämme tapahtuman tietoja pian.

Lue tiedote tästä

----

#eHealth2020 – International Conference & The 25th Finnish National Conference on Telemedicine and eHealth, ”From Dream to Reality” 20.-22.4.2020, risteily kahden pääkaupungin Helsingin ja Tukholman välillä.

Vuoden 2020 kansainvälisessä konferenssissa käsitellään teemoja ja tuodaan uusinta tietoa kansainvälisestä, pohjoismaisesta sekä kansallisesta digitaalisesta terveydenhuollon kehityksestä ja ratkaisuista. Ohjelma on suunnattu niin terveydenhuollon arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille. Konferenssin vierailukohteet Tukholmassa tarjoavat näköalapaikan uusien ratkaisujen käytännön soveltamisesta terveydenhuoltoon ja ihmisten arkeen. Kohtauspaikkana konferenssi tarjoaa tuoretta tietoa niin lääkäreille, hoitohenkilökunnalle kuin hallinnosta, suunnittelusta ja koulutuksesta vastaaville. Konferenssi järjestetään englanninkielisenä.

Teemojamme:
• Nordic digital experience
• Data lakes or leaks
• Personalized care - thank you!
• Digital competence in health
• Test beds and medical devices - pros and cons
• Citizens as user of digital health
• eHealth and eWelfare in practice
• Co-creation orchestration

Konferenssista myönnetään 10 tuntia teoreettista koulutusta lääkäreiden, hammaslääkäreiden ja eläinlääkäreiden terveydenhuollon tietotekniikan erityispätevyyteen.

Hinnat alkaen 565€ hyttiluokasta riippuen sisältäen täyden ohjelman ja materiaalien lisäksi majoituksen ja ruokailut risteilyllä. Esimerkit hyttiluokkien hinnoista: 1 henkilö standard-hytissä 565€, yhteishinta 2 hengelle standard-hytissä kokonaishinta 1020€, opiskelija säästöhytissä 250€, 1 henkilö premium-hytissä 630€. Tarkemmin osallistumisliput oheisesta ilmoittautumislinkistä.

STeHS ja ISfTeH jäsenet saavat lisäksi jäsenalennuksen 30€ syöttämällä jäsenen alennuskoodin ostokorin "Onko sinulla alennuskoodi?"-kohtaan
Ilmoittaudu mukaan nyt!

Call for Abstracts on päättynyt. Tutustu hyväksyttyihin abstraktien aiheisiin konferenssiohjelmasta.

eHealth2020 ohjelma ja esite (pdf).

Koronavirus COVID-19: n osalta seuraamme ja noudatamme Terveyden ja Hyvinvointilaitoksen ohjeita:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Konferenssista on haettu Oulun yliopistosta hyväksyntää 10 tunnille teoreettista koulutusta myös erikoislääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden tutkintoon. 

Konferenssista hyväksytään sairaanhoitajan tiedonhallinnan erityispätevyyttä haettaessa kaksi koulutuspäivää eli 0,6 pistettä koulutus-osiossa. Tämän lisäksi tutkimus- tai kehittämistyön suullisesta esityksestä ja konferenssiabstraktista myönnetään 10 pistettä ja tutkimus- tai kehittämistyön konferenssiabstraktista ja posteriesityksestä myönnetään 5 pistettä julkaisutoiminta –osiossa.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

eHealth2020

 

Tulosta Sähköposti