Jäsenlehdet

FinJeHeW

Finnish Journal of eHealth and eWelfare 

Sähköinen jäsenlehti Finnish Journal of eHealth and eWelfare (FinJeHeW) on perustettu vuonna 2009 ja seura julkaisee sitä yhdessä Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistyksen kanssa.

Lehti on nykyisin Open Access -lehti, eikä peri julkaisumaksuja. Lehdellä on Julkaisufoorumin luokitus JUFO 1 ja lehti on listattu Directory of Open Access Journals (DOAJ) -tietokannassa. Sen artikkelit julkaistaan numerosta 2/2022 alkaen CC BY 4.0 lisenssillä, sitä varhaisemmat CC BY-NC-ND lisenssillä.

Lehden tarkoituksena on edistää sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisen tiedonhallinnan ja telelääketieteen tieteellistä julkaisutoimintaa sekä tuottaa tietoa alan kokouksista ja seminaareista. Se toimii myös Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistyksen ja Suomen telelääketieteen ja eHealth seuran jäsenten , yritysjäsenten ja muiden asiasta kiinnostuneiden tiedotuskanavana ja yhdyssiteenä sekä edustamiensa tieteenalojen tiedotuksen ja koulutuksen tuottajana ja välittäjänä.

Lehti sisältää tieteellisiä referee-artikkeleita, muita toimitettuja artikkeleita sekä uutisointiin, tiedotukseen ja jäsenten yhteydenpitoon liittyvää aineistoa. Lehti voi ottaa vastaan ja julkaista myös maksullisia ilmoituksia ja mainoksia. Artikkeleita julkaistaan englanniksi ja suomeksi, suomenkielisissäkin on englanninkielinen abstrakti.

Lehden www-sivut: http://journal.fi/finjehew

STeHS kannustaa jäseniään julkaisemaan tässä ainoassa kotimaisessa digitaalisen terveyden erikoislehdessä. Lehden avoin sähköinen artikkeliarkisto tarjoaa myös yli 10 vuoden näkymän suomalaisen terveydenhuollon digitalisaatiokehitykseen.

Tulosta Sähköposti

Kansainväliset jäsenlehdet

Journal of Telemedicine and Telecare

Telelääketieteen alueen johtava tieteellinen lehti,  Impact Factor 6.184 (2020), Journal of Telemedicine and Telecare (JTT).

The leading journal in its field Journal of Telemedicine and Telecare helps you to stay up-to-date in this fast moving and growing area of medicine. Contributions from around the world provide a unique perspective on how different countries and health systems are using new technology in healthcare. This high quality scientific work provides excellent coverage of developments in telemedicine and e-health with a focus on clinical trials of telemedicine applications.

Journal of Telemedicine & Telecare is the official journal of: 

ATA (American Telemedicine Association)

ATHS (Australasian Telehealth Society)

DSCT (Danish Society for Clinical Telemedicine)

FSTeH (Finnish Society of Telemedicine and eHealth)

ISTeH (International Society for Telemedicine and eHealth)

NVEH (Dutch Association of eHealth)

Telemed Austria

Telemedicine and eHealth Forum of the Royal Society of Medicine

Lehden kotisivut: https://journals.sagepub.com/home/jtt

Journal of the International Society for Telemedicine and eHealth (JISfTeH)

JISfTeH is an official journal of the International Society for Telemedicine and eHealth whose stated mission is to "Facilitate the international dissemination of knowledge and experience in Telemedicine and eHealth and provide access to recognized experts in the field worldwide."JISfTeH is a peer reviewed, open access, online journal that seeks to publish information on all aspects of eHealth activity and research from around the World. Papers are published online immediately on acceptance of the final galley proofs to ensure rapid access to new work. All work is published under Creative Commons Attribution 4.0 BY International Licence. The language of the Journal is English.

Lehden kotisivut: https://journals.ukzn.ac.za/index.php/JISfTeH/about

Tulosta Sähköposti