Event calendar

Tervetuloa osallistumaan kansainväliseen #eHealth2021 konferenssiin - eHealth in a Lifecycle Oulussa 7.-8.10.2021. Early bird ilmoittautumista jatkettu 7.9.2021 saakka!

Suomen Telelääketieteen ja eHealth seura yhdessä Oulun yliopistollisen sairaalan kanssa kutsuu terveydenhuoltoalan ammattilaisia, palveluntuottajia ja tutkijoita päivittämään tietojaan kansallisista, Pohjoismaisista ja kansainvälisistä eHealth-trendeistä ja -ratkaisuista! Konferenssi tarjoaa uniikin tilaisuuden verkostoitua alan ammattilaisten ja yritysten kanssa sekä mahdollisuuden vierailla paikallisissa digitaalisen terveyden yrityksissä. Huippuluennoitsijoiden lisäksi pääset kuulemaan alan viimeisimpiä tutkimustuloksia. Konferenssissa on sekä suomen- että englanninkielinen ohjelmavaihtoehto. Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti alueellisia ohjeita ja suosituksia noudattaen. Terveysturvallisuusohjeet on laadittu STM:n ja THL:n sekä Oulun yliopiston ohjeiden mukaisesti ja niiden laatimisessa on ollut mukana OYS:n infektioidentorjuntayksikkö.

Konferenssin teemoja ovat mm. kansalaisen osallistaminen, innovaatiotoiminta, testialustat ja terveysdata, eHealth skills sekä Nordic Health. Käy tutustumassa konferenssin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.ehealth2021.fi

Jaattehan myös tietoa tapahtumasta eteenpäin verkostoissanne!

Lisätietoja:
Elisa Mejías, kansainvälisten asioiden suunnittelija, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Pauliina Hyrkäs, innovaatiokoordinaattori, eHealth2021 konferenssikoordinaattori, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Print Email