Event calendar

Vuoden CIO käynnistää juhlavuoden konferenssin!

itSMF FInlandin 15.vuosikonferenssi - 11.10.2018, Teurastamo, Helsinki
 
Tervetuloa vuosikonferenssiin!
ItSMF Finland täyttää 15 vuotta ja synttäreitä vietetään vuosikonferenssin yhteydessä torstaina 11.10.2018 Helsingin Teurastamolla teemalla Dare to Renew.

Kiihkeässä ja jatkuvassa muutoksessa olevassa toimintaympäristössä yhdistys muuttuu mukana ja tarjoaa vuonna 2018 erilaisen vuosikonferenssin,
jonka keskeisinä teemoja ovat innovaatio, evoluutio ja vallankumous!

Saat konferenssista mukaasi rutkasti tietoa palvelunhallinnan ja palvelujohtamisen innovaatioista, parhaimpia näkemyksiä niiden kehittämisestä ja käyttöönotosta sekä uusia näkemyksiä tietotekniikka palvelunhallinnan muuttuessa palvelujohtamiseksi, joka on teknologia- ja alariippumatonta. Pääset verkostoitumaan alan kovimpien ammattilaisten kanssa ja saat aimo annoksen energiaa uudistuneesta ja nuorentuneesta yhdistyksestä!
TÄSTÄ MUKAAN!
Keynote-puhujana Vuoden CIO 2018

Tommi Tuovila
Neste Oy

Vuoden CIO 2018

"IT:n tulee palvella liiketoimintaa,
mutta IT-yksikön ei"
Tapahtuman avaa Vuoden CIO 2018, Nesteen tietohallintojohtaja Tommi TuovilaValintaraati luonnehtii Tuovilaa visionääriseksi toteuttajaksi, jolla on hallussaan niin projektien kuin ihmisten johtaminen. Hänen roolinsa energiayhtiössä on varmoin ottein kasvanut tietohallinnosta liiketoiminnan puolelle. Hän on johtanut Nesteen tietohallintoa nyt viiden vuoden ajan.

Itseään digihumanistiksi tituleeraava Tuovila pitää tärkeänä, että teknologia auttaa ihmistä. Esityksessään hän kertoo liiketoimintastrategiasta IT:n fokuksena. Kuinka skaalata ja operoida kun samalla pitää kehittää? Miten osaaminen ja menetelmät toimivat mahdollistajina? Tästä lisää vuosikonferensissa!
Seminaaripaketti
Early bird -lippu voimassa 30.6. asti

itSMF Finlandin jäsenille 390 € + alv 24%
Lippu ei-jäsenille 490€ + alv 24%


Isommalla porukalla pääsette mukaan edullisemmin! Kysy lisää ryhmätarjouksista: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ
Yhteistyössä kanssamme
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Tapahtuman järjestää

Wakaru Oy
Kyllikinportti 2
Helsinki 00240
Finland

Add us to your address book


Copyright © 2018 Wakaru Oy, Kaikki oikeudet pidetään.
 

Print Email